About Love & Life, Secrets

Prietenul meu …Timpul

 

Interviw by Roxanainka.ro

 

Atunci cand te hotarasti sa stai de vorba cu timpul, poti ramane surprins de adevaruri pe care ti le arata, iti demonstreaza concret ca de cele mai multe ori aparantele inseala dar iti si arata oamenii fara masti.

Daca ne gandim la ani, clar timpul este cel mai mare dusman al nostru insa ne devine si aliat in momentele noastre de ratacire.

Ne este prieten si ne vindeca ranile provocate de minciuni, de promisiuni incalcate, de ipocrizii, de oameni urati care se ascund sub masti atractive.

Timpul e prietenul meu de suflet si astazi am hotarat sa ii iau un mic interviu:

-Timpule de ce nu intervii in viata noastra atunci cand oamenii din jurul nostru sunt falsi?

- Eu nu pot interveni si nu pot schimba acest lucru insa pot impartasi acest secret fiecaruia in parte daca apeleaza la mine. Ma astept ca oamenii sa invete din lectiile pe care le-au trait insa raman surpins de fiecare data ca oamenii apeleaza la mine doar cand sunt dezamagiti si raniti.

- Ai putea sa ne ajuti cu un sfat privind relatiile noastre?

- Oamenii sunt atat de complicati ca nici eu nu ii pot intelege. Ei intodeauna au impresia ca sunt centrul universului, ca sunt mai presus de tot..numai ca viata le mai da uneori cate o palma si ii trezeste. As sfatui oamenii sa aprecieze timpul si sa se bucure de fiecare clipa din viata lor.

- Ce ne poti spune despre oamenii care nu poarta masti, care isi traiesc viata la intensitate maxima si nu apeleaza la tine?

- Acesti oameni impart zambete si fericire, depasesc momentele mai putin placute ale vietii cu usurinta si eu nu ii bag in seama..ii las sa copilareasca si sa se bucure de viata.

- Sa inteleg ca nu iti pui amprenta pe anii lor?

- Exact!

- Multumesc prieten Timp pentru acest micut interviu si pentru mana pe care mi-ai intins-o intodeauna cand am apelat la tine! Iti promit ca voi fi mesagerul tau pentru toti oamenii care isi complica viata.  

- Cu placere mesagerul meu! Incepand de azi am sa te supraveghez din umbra si nu o sa mai vezi amprenta mea in viata ta! Succes!

Please Enter Your Facebook App ID. Required for FB Comments. Click here for FB Comments Settings page

Leave a Reply