Beauty, Fashion, Lifestyle, RoxanaInka

Secretul unei manichiuri perfecte

20140809_193432_Sophia

 

E vara asa ca , indrazneste sa iesi din tipare cu o manichiura altfel!Felul in care ne purtăm unghiile ofera o imagine asupra personalitatii noastre, motiv pentru care manichiura este un detaliu care nu trebuie neglijat.

Stiati ca in anii ‘40, manichiura si pedichiura nu erau o necesitate? Femeile care isi colorau unghiile (de obicei, in rosu aprins) erau doar cele cochete si excentrice insa in ziua de astazi, femeile care se respecta, apeleaza cel putin odata pe luna la acest rasfat.

Pentru ca este primul articol pe blogul meu as vrea sa va povestesc foarte putine lucruri insa am sa va las sa va bucurati de pozele facute unghiuteleor mele. Vinovata este Alina, Doctorul unghiutelor mele perefcte de mai bine de 1 an jumate pentru care sunt dispusa sa merg si pe Marte, daca acolo va alege sa practice aceasta meserie.

20140830_164045_Roxy

 

20150424_152131_Josh

Prin urmare, înainte de a te gândi la modele de unghii pentru ocazii speciale sau la tendinţele în materie de unghii, ideal este sa gasesti manichiurista perfecta. Inainte sa ajung sa o cunosc pe Alina, am avut parte de fel si fel de experiente deloc placute si anume: dureri de unghii, gelul aplicat de unghii era de patru milimetri si rezista pe unghii abia o saptamana, la aplicarea gelului aveam niste dureri de unghii groaznice. Ajunsesem in stadiul in care nu imi mai doream sa se atinga cineva de unghiile mele.. pana cand la recomandarea unei prietene am ajuns la salonul unde am cunoscut-o pe Alina.

Unghiutele facute de Alina, rezista o luna de zile intacte, lucreaza impecabil, gelul pe care il foloseste contine un ingredient numit : Pasiune si va asigur ca putine sunt fetele ce il folosesc.

Fetelor va povestesc din experientele traite de mine astfel incat sa nu va pierdeti increderea ca nu veti gasi manichiurista care sa va faca fericite. 20131129_162943_Sophia

Calitatea nu are pret mare, are siguranta si fericirea ca peste ani nu veti ramane traumatizate de manichiuriste ce isi formeaza mana pe voi, asa ca e alegerea e a voastra!

 

 

20140531_170911_Tony

Voi reveni cu articole noi pe aceasta tema insa pana atunci, astept pareri/intrebari si de ce nu, povesti in care ati fost implicate.

 

Please Enter Your Facebook App ID. Required for FB Comments. Click here for FB Comments Settings page

Leave a Reply