Arta de a fi parinte…
Secrets

Arta de a fi parinte…

    

 

Arta de a fi parinte…Roxanainka.ro

 

  Astazi vreau sa va vorbesc despre cel mai important job pe care ni-l ofera viata fiecaruia dintre noi, la un moment dat si anume, job-ul de parinte.

Cine ne sunt cele mai importante persoane din viata noastra acum la maturitate? Parintii… Ei sunt cei care au hotarat sa ne acorde viata, cei care ne-au invatat ce este fericirea, care ne-au ajutat sa ne tinem echilibru la primii pasi si ne-au invatat sa vorbim.. iar pentru asta trebuie sa le multumim!

Ma uit in jurul meu si observ cum aproape toate prietenele mele, colegele din liceu se bucura la randul lor de acest statut minunat de a fi parinte.. povesti asa de frumoase… Sunt fericita ca in fiecare saptamana descopar fericirea pe care le-o ofera copii si zambesc alaturi de ele.. si de micutii lor bebelusi..

La nasterea unui copil, mama primeaza cand e vorba de emotii, trairi intense si sentimente puternice iar tatal este invaluit de un val de sentimente frumoase, este foarte nerabdator, stresat, emotionat si ingrijorat, asta am observant eu la sotii prietenelor mele… un tablou minunat al iubirii!

Arta de a fi parinte.roxanainka.ro 03

Sa fi parinte este mult mai mult decat a avea grija de cineva..sa fi parinte implica atat de multe sentimente.. afectiune, fericire, implinire,responsabilitati… si cum spun oamenii de stiinta pentru copii, momentele petrecute cu mama si tata sunt foarte importante, acestea ramanand intiparite in mintea lor pentru totdeauna.

Arta de a fi parinte…roxanainka.ro 01

 

Dragi mamici va invit sa imi povestiti in cateva cuvinte cum s-a shimbat universul vostru, al familiei de cand au aparut micutii? Cum imi puteti descrie povestea  de a fi parinte?

Please Enter Your Facebook App ID. Required for FB Comments. Click here for FB Comments Settings page

Leave a Reply