Coafuri de mireasa… by Victoria Schimbator
Beauty, RoxanaInka

Coafuri de mireasa… by Victoria Schimbator

Roxanainka Hair By Victoria Schimbator - Beauty (1)

 

Atunci cand vine vorba de nunta, totul porneste de la rochie, insa coafura este un element esential caruia va trebui sa ii acorzi importanta pentru a-ti definitiva look-ul.

Miresele sunt atrase in general de coafurile sofisticate, dar in acelasi timp casual, deoarece vor sa se simta confortabil cu ele .

Afla ce coafuri de mireasa poti alege si inspira-te din aceste modele.

CUM SA FACI ALEGEREA POTRIVITA

Este foarte important atunci cand iti alegi coafura pentru nunta, sa tii cont de forma fetei, modelul rochiei, culoarea parului, inaltime si ce va sfatuiesc eu, sa va faceti coafura cel putin o data inainte de nunta, pentru a vedea daca te avantajeaza.

Culoarea parului are un rol foarte important in alegera coafurii de mireasa si va sugerez ca atunci cand cautati o coafura pentru acest eveniment important din viata voastra sa tineti cont de culoare parului vostru.

Roxanainka Hair By Victoria Schimbator - Beauty (9)

COCURILE

Cocurile sunt modele de coafuri  in voga anul acesta, ele fiind o metoda excelenta de a va prinde parul.  Poti opta pentru cocurile clasice, unde tot parul este strans sus, pentru cele avangardiste, in care parul pare a se contura in figuri geometrice sau pentru cocurile mixte. Acestea din urma imbina mai multe elemente precum buclele, impletiturile si chiar tapajul.

Cocul spaniol este, de asemenea, una dintre coafurile de mireasa apreciate in 2015, iar lungimea minima a parului pentru acesta coafura poate fi mediu.

Roxanainka Hair By Victoria Schimbator - Beauty (8)

Roxanainka Hair By Victoria Schimbator - Beauty (7)

 

Roxanainka Hair By Victoria Schimbator - Beauty (4)

Voi reveni cu articole interesante privind arta parului curand iar pana atunci va invit sa descoperiti coafuri realizate de Victoria Schimbator, un renumit hairstylist si designer coafor originara din Republica Moldova.

“Studiile temeinice si constante in Rusia, Ucraina si Marea Britanie,  au ajutat-o pe Victoria Schimbator sa isi formeze un stil personal in abordarea coafurilor speciale, reusind de fiecare data sa obtina emotii la simpla vedere a creatiilor sale.”

Secretele pe care le impartaseste tuturor, originalitatea, perfectiune executiei, practic magia prin care transforma fiecare femeie in printesa de poveste o recomanda pe Doamna Victoria, ca fiind magicianul perfect pentru coafuri de vis.

 Roxanainka Hair By Victoria Schimbator - Beauty (11)
Roxanainka Hair By Victoria Schimbator - Beauty (3)

Roxanainka Hair By Victoria Schimbator - Beauty (10)

 

Roxanainka Hair By Victoria Schimbator - Beauty (2)

Roxanainka Hair By Victoria Schimbator - Beauty (5)

 

Proiect : Keune Romania

Hairstyle / designer coafor : Victoria Schimbator

Hair Color by Cristina Rosca
Make-up by Neli Covash

Photo by : Vadim Putregai

Backstage: Schimbator Constantin, Costel Vilcu

Dress by Cristina Cernei – Fusion by Cernei 

 

 

 

Please Enter Your Facebook App ID. Required for FB Comments. Click here for FB Comments Settings page

Leave a Reply