Fashion, Lifestyle

Cu stil… despre stilul vestimentar

817C6539

 “Tinuta este ceea ce prezinti lumii, in special in prezent, cand contactul uman este atat de scurt. Moda reprezinta un limbaj instant.” Miuccia Prada

Modul in care te imbraci depinde de stilul personal la fel de mult cum stilul personal depinde de identitatea ta. Complicat?  Nu chiar, totul incepe si se termina in esenta cu tine, mai departe e doar logica elementara. Preferintele, gusturile si stilul de viata ales iti definesc stilul personal, a carei influente patrund in stilul vestimentar, in modul cum te machiezi si coafezi si chiar in felul cum vorbesti si mergi. Fiecare individ are un stil personal propriu si unic care nu poate fi imitat, indiferent cat de greu incerci sau cate haine identice iti cumperi.

Daca nu te afli printre putinele personae norocoase care au un stil personal puternic nativ, nu te ingrijora, in mod cert el se afla undeva in tine, in stare latenta, si practic ai nevoie de un mic impuls si de vointa pentru a ti-l cultiva. 

Stilurile vestimentare existente sunt destule pentru a te putea incadra in unul. Poti imprumută influente din diferite zone de inspiratie in funcţie de personalitatea ta,de ceea ce ti se potriveste si nu uita, intodeauna tine cont de conformatia  ta. O persoană romantica sau visatoare cu siguranta se va simţi confortabil intr-un stil cu influente boho sau feminine, pe cand o persoana foarte activa si sociabila se va simti confortabil intr-un stil smart casual sau chiar casual sport. Corelarea starii de spirit cu obiectivele din ziua respectiva vor face ca alegerile tale in materie de moda sa iti usureze misiunea sis a it idea increderea necesara in abordarea unui stil personal. De la rock, clasic, hippie, feminin, casual, glam, sport, electric, modern, folk, nomad, minimalist, vintage sau orice alte derivate, exprimarea personalitatii prin intermediul imaginii nu a fost niciodata mai simpla sau mai la indemana oricui.

817C6418

Stilul vestimentar personal te reprezinta si nu uita ca este cartea ta de vizita.., modul prin care impartasesti informatii importante despre tine, ce fel de persoana esti, care iti sunt obiectivele, ce lifestyle ai, informatii despre statutul social.

Stilul si personalitatea ta, sunt unice, nu pot fi copiate, sunt ca o amprenta vizuala pe care o lasi peste tot pe unde mergi si prin care esti recunoscuta.

Si..nu uita ca stilul tau vestimentar este o unealta la fel de importanta precum restul catilatilor pe care le detii

817C6476

 

 

Photos by: Alin Dobrin
Make-up by Ina Grosu
Hairstyle by Iulya Mihaela
Tinute: IDM Basarab

Coordonator proiect: Dragos Tigoianu

Please Enter Your Facebook App ID. Required for FB Comments. Click here for FB Comments Settings page

Leave a Reply