Asteptari urmate de dezamagiri …
About Love & Life, Secrets

Asteptari urmate de dezamagiri …

Asteptarile noastre Resize

Nu le poti cere oamenilor sa iti ofere ceva ce ei nu au .. E valabil si pentru sentimente.. Usor, usor incep sa cred ca nu toti oamenii sunt construiti sa fie prieteni, sa iubeasca neconditionat, sa isi respecte jumatatea, sa fie cinstiti, amabili, binevoitori. Sau poate nu sunt educați astfel. Mediu in care au crescut.. felul in care s au dezvoltat, exemplele pe care le urmeaza isi pun amprenta, desi nimeni nu recunoaste asta.. Sau poate ca e vorba pur si simplu de autoeducatia gresita construita in timp.

Habar nu am… Cert este ca daca noi suntem intr-un anumit fel, ne asteptam ca cei care ni se lipesc de suflet sa fie la fel. Acesta este motivul real dezamagirilor noastre. Asteptarile.

Cand asteptarile noastre sunt mari de la oamenii de langa noi de cele mai multe ori ramanem dezamagiti.

Asteptam de la cei din jur sa fie deschisi ca noi insa ei sunt reci ca gheata, asteptam sa ne imbratiseze si sa ne stranga in brate insa primim indiferenta si nepasare, ne asteptam sa primim ceea ce meritam si nimic mai mult insa atunci cand primim suntem criticati ca ni s au oferit prea multe, asteptam sa primim afectiune insa de cele mai multe ori primim indiferenta… e dureros cand ai asteptari..  Asadar  asteptarile ar trebui sa nu existe create..

Ca un exercitiu de imaginatie va invit sa vedeti cum ar fi sa traiti fara asteptari de la nimeni si de la nimic. Oare ce ar mai ramine din viata noastra daca am elimina toate asteptarile?

Va propun sa traiti, macar ca exercitiu de imaginatie, din cand in cand, fara asteptari. Bucurati-va si minunati-va de fiecare clipa, de tot ceea ce va iese in cale. Bucurati-va de fiecare lucru pe care il vedeti ca si cum l-ati vedea prima oara. Nu va atasati de nimic, nu respingeti nimic. Cautaţi doar sa intelegeti totul si sa cuprindeti in perceptia voastra un cadru mult mai larg al realitatii din care fac parte momentele frumoase pe care la traiti.

Viata frumoasa si ganduri minunate dragii mei!

Please Enter Your Facebook App ID. Required for FB Comments. Click here for FB Comments Settings page

Leave a Reply