About Love & Life, RoxanaInka, Secrets

Despre: Iubire, zambete si oameni

Despre Iubire, zambete si oameni Roxanainka.ro

..Iubesc oamenii care stiu sa ofere… Un zambet, un cuvant bun, un sfat… Iubesc oamenii care dau dovada de sensibilitate si mai ales pe cei care fac asta in ciuda arogantei lor aparente…
Iubesc oamenii care iubesc simplu, frumos, dincolo de orgoliu si mandrie. Iubesc oamenii care desi au realizat ceva in viata nu uita de unde au plecat. Si iubesc oamenii simpli, fara fite si care nu au nevoie de prea multe lucruri pentru a se simti bine in pielea lor si a fi fericiti.

…Iubesc oamenii care recunosc ca au gresit si stiu sa ceara iertare. Iubesc oamenii care nu se supara din orice lucru mic si pe cei care nu se lasa dominati de furie si orgoliu. 
Iubesc oamenii care ma iubesc si ma apreciaza. Iubesc oamenii care stiu cum sa imi spuna cand gresesc si pe cei care imi ofera parerea lor sincera atunci cand le-o cer. Si mai iubesc oamenii care nu ma considera doar o fata draguta, amabila si…cam atat. Iubesc oamenii care stiu sa vada ce e in sufletul meu, fara sa fie nevoie sa le arat eu. Iubesc oamenii care ma cunosc asa cum sunt cu adevarat sau care macar incearca sa ma cunoasca… Si iubesc oamenii care imi sunt alaturi, in special in momentele cele mai grele din viata.

Iubesc oamenii ce uneori ma suna sa vada ce mai fac sau imi trimit un simplu mesaj ..ii iubesc pe cei care desi apparent sunt atat de sofisticati, alaturi de mine sunt simpli si plini de iubire…

Oameni dragi, va iubesc sinceritatea si va multumesc ca imi sunteti alaturi!

Please Enter Your Facebook App ID. Required for FB Comments. Click here for FB Comments Settings page

Leave a Reply