Healthy, Lifestyle

Gandeste pozitiv! Gandeste inteligent!

Gandeste pozitiv pentruun stil de viata sanatos Roxanainka

 

Pentru a avea un stil de viata sanatos, prieteni dragi, evitati gandurile negative. Gandurile creeaza realitatea in care noi traim, deasemenea ele pastreaza controlul asupra mintii si te influenteaza  intr-un mod pozitiv. Gandurile pozitive duc la sentimente si la emotii pozitive, care au un efect pozitiv asupra intregului organism.

Va propun sa va motivati cu idei pozitive, sa cititi carti pozitive si sa va alegeti in jurul vostru intodeauna oameni pozitivi.

Stiati ca? “Persoanele care au o gandire pozitiva rezolva mult mai bine problemele, scapa mai repede dintr-o situatie dificila in care se afla si obtin rezultate superioare (atat la nivel fizic, cat si intelectual) decat altii cu aptitudini asemanatoare, dar care nu sunt optimisti. De asemenea, gandirea pozitiva creste imunitatea organismului si va ajuta sa scapati rapid de orice boala care va afecteaza”

Voi singuri va alegi modul in care ganditi, insa daca vrei sa duceti o viata lunga si frumoasa.. am sa iti recomand tie pieten cititor, fiecaruia in parte sa faci alegerea potrivita!

Gandeste pozitiv! Gandeste inteligent!

Please Enter Your Facebook App ID. Required for FB Comments. Click here for FB Comments Settings page

Leave a Reply