RoxanaInka, Toys for Boys, Tuning Cars

Lamborghini Gallardo, jucaria copilariei …

2015-08-28-12-36-35-747

Daca ne gandim la copilarie si la guma Turbo, instant ne aducem aminte de minunatele masini ce ne fascinau si ne faceau sa visam ca atunci cand vom fi mari vom reusi sa le si conducem.

Astazi va prezint Lamborghini Gallardo, cel mai de succes model, produs de Lamborghini de pana acum cu peste 10,000 de exemplare construite in primii sapte ani de productie.

Modelul numit dupa o specie de taur de lupta, Gallardo V-10 a fost liderul vanzarilor celor de la Lamborghini si reprezinta baza unor modele urmatoare V-12 – Lamborghini Murciélago (4,099 fabricate intre 2001 si 2011), iar apoi Lamborghini Aventador.

Din punct de vedere al imbunatatirilor mecanice, motorul de sub capota modelului BF-performance Lamborghini Gallardo LP560-4 nu a suferit nici o modificare, dar soferul poate alege intre 4WD si RWD, la fel ca versiunea “Valentino Balboni”, ceea ce se traduce prin cresterea performantelor.

Posesorul acestei “jucarii”, cel care si-a implinit visul din copilarie ne povesteste ca masina este o bijuterie iar placerea si adrenalina pe care o ofera nu se poate descrie in cuvinte iar eu va confirm asta.

Ca si descriere, masina este RWD, best Lambo ever, mult mai usor de condus, no understeering, putin drift cand vrei, ambreiajul tine mai mult, servodirectia mai precisa….si lista poate continua.

Lamborghini Gallardo RoxanaInka.ro

Masina a fost testata intr-o iesire organizata iar impresiile sunt foarte bune, a crescut putin top speed-ul si a scazut o idee consumul :) plus doua trei minidrifturi pe serpentine.

 Ca si rasfat, Lamborghini Gallardo 2006 Hamann, a primit evacuare race (de-cat) KLINE, ca sa intelegeti povestea va invit sa vizionati acest filmulet:

Please Enter Your Facebook App ID. Required for FB Comments. Click here for FB Comments Settings page

Leave a Reply