Fashion, Lifestyle

Mirese rock style … idei pentru o nunta altfel

Nunta rock Style by Roxanainka (5)

Daca stilul vostru, pasiunea voastra va face sa va doriti o nunta rock style cum procedati?

In primul rand  va trebui sa aveti curajul de a lua acesta hotarare iar apoi in functie de invitati, de varsta lor va trebui sa dezvoltati tema nuntii.

Va puteti gandi la invitatii inedite, sub forma de bratari de piele, marturii cu capete de schelet, ornamente florale cu, culori inchise, tort cu teme scheletice, toate cu specificul rock.

Vor exista multiple variante de abordare daca alegeti acesta tema, fie ca alegeti doar elemente sugestive, si anume instrumente/chitari, tobe si alte simboluri mai “soft” fie se poate alege varianta hard: cranii, vaze de flori cu tinte metalice, rochie de mireasa neagra sau combinata cu accesorii din piele.

Deasemenea dress cod-ul invitatilor poate fi cu influiente rock: obligatoriu un accesoriu rock, de la bocanci negri, geci de piele sau bratari cu tinte la barbati pana la pantloni /rochii de piele, pantofi cu toc negri, dress negru plasa, unghii negre sau palarii la femei…

La toate aceste idei va trebui sa adaugati partea de muzica live, trupa sau trupele ce vor intretine atmosfera ar trebui sa cunoasca bine acest gen muzical si sa aiba in playlist numeroase melodii celebre ale celor mai cunoscute formatii rock!

 

Nunta rock Style by Roxanainka (2)

 

Nunta rock Style by Roxanainka (3)

 

Nunta rock Style by Roxanainka (4)

Va recomand daca doriti sa iesiti din tipare o nunta inedita rock style, eu am venit doar cu idea…

Make-up: Teodora Tiru Celik
Photo by Florentin Tufa
Photo by Valentin Diaconu

Location: Fire Club

Please Enter Your Facebook App ID. Required for FB Comments. Click here for FB Comments Settings page

Leave a Reply