Multumesc 2015 pentru tot ce mi-ai oferit…
Secrets

Multumesc 2015 pentru tot ce mi-ai oferit…

Multumesc 2015 pentru ce mi-ai oferit..roxanainka.ro

A mai trecut un an din viata noastra.. si vreau sa ii multumesc pentru tot ceea ce mi-a oferit!

Multumesc casuta pentru linistea pe care mi-o oferi! Multumesc familie pentru tot ceea ce faci pentru mine!

Pentru mine a fost un an minunat, cu multe proiecte frumoase.. am cunoscut oameni minunati si ma pot mandri cu asta! Voi posta detaliat curand despre fiecare proiect al acestui an pentru care am lucrat cu toata inima!

Am cunoscut magicieni ai frumusetii .. am invatat ce inseamna cu adevarat munca in echipa si trezitul la 6 dimineata, din dragoste ..

Multumesc Andreea Filip ca ai crezut in mine, multumesc Corina si Alex ca m-ati ales modelul vostru in acest an pentru coafuri de mireasa .. si multumesc echipei minunate Keune Romania, care mi au aratat cat de frumoasa pot fi atunci cand ei intrevin : Cristina Rosca, Victoria Schimbator, Neli Covach .. Corina Budeanu.

Multumesc Echipei IDM Basarab  : Dragos, Alin, Marius, Ina si Iulia ca ati avut incredere in mine! Sunteti minunati si sunt fericita ca v-am cunoscut!

Multumesc Gabriel Mistodie pentru toate aparitiile in reviste, pentru sustinere, incredere si pentru cafelele cu aroma de proiecte!

Multumesc M.M .. pentru toate etapele vietii in care mi-ai fost aproape.. doar priviri!Nu exista cuvinte!

Multumesc Octav si Julian ca ati avut incredere in mine! Datorita voua pot impartasi tuturor gandurile mele!

Multumesc Dr. Voicu pentru toata increderea pe care ati construit-o pentru mine!

Multumesc tuturor prietenilor care au fost langa mine in perioadele urate din acest an ! Mi-ati demonstrat cat insemn eu pentru voi si sincer va multumesc din suflet fiecaruia in parte..

Multumesc voua Giorgy, Iulik, Sis’ Andra, Roxu’, Matza, Joe, Nicole, Nicolici cu lipici, Dora, Georgy, Maela, Jeni, Nico,  .. pentru ca ati stiut intodeauna sa ma certati atunci cand greseam, sa ma iubiti atunci cand meritam, sa ma pupati, sa ma imbratisati .. Datorita voua sunt astazi asa si zambesc din suflet alaturi de voi!

Multumesc acelora care m-au ajutat sa iau hotarari.. si sunt sigura ca aceste schimbari au fost facute cu un scop..

Multumesc tie, jumatatea mea, care ai facut parte din viata mea atatia ani, ca m-ai ajutat sa ma maturizez, sa descopar ce inseamana iubirea si momentele de liniste, respectul si clipele de fericire. Mi-ai ghidat cei mai importanti pasi in viata, m-ai invatat sa contruiesc, sa devin o femeie puternica si tin sa iti multumesc, ai reusit! Ai locul tau in sufletul meu…

Tie familie: MULTUMESC! Indiferent de ceea ce fac intodeauna esti langa mine si sunt fericita ca sunteti parinti asa minunati! Sormik tie multumesc ca ma iubesti asa cum sunt si sunt fericita ca putem imparti in mod egal fericirea, tristestea, macarea, bomboanele, mai nou portia de brocoli si paharul de apa!Va iubesc!

Tie, Buny …ti as da ani din viata mea sa stiu ca poti fi alaturi de noi in cele mai importante momente din viata.. Stiu ca iti doresti sa ma vezi mireasa, atat pe mine cat si pe Tany, apoi sa te joci cu nepoteii.. si sunt sigura ca ti se va implini acest vis!

An 2015 multumesc! Sunt fericita ca din ceea ce ti-am cerut, m-ai ajutat sa bifez aproape toate dorintele… iar ceea ce nu ai apucat tu sa finalizezi, punem pe lista anului 2016. 

 

Dragii mei prieteni,

 

Va doresc un an 2016 minunat, cu dorinte implinite, cu idealuri atinse, cu zambete perfecte, iubire, liniste, fericire, sanatate iar alaturi de voi, va doresc sa aveti parte intodeauna de oameni minunati!

 

Va pup si va multumesc ca faceti parte din povestea mea!

 

 

Please Enter Your Facebook App ID. Required for FB Comments. Click here for FB Comments Settings page

Leave a Reply