About Love & Life, Beauty, Secrets

Noi, femei minunate… meritam toata iubirea din lume

Noi, femei minunate... meritam toata iubirea din lume Roxanainka.ro

Dragi femei,

Am ales aceasta zi sa va spun cat de minunate sunteti si imi sustin ideea ca meritam sa fim iubite, fericite, ocrotite .. Meritam sa zambim, sa primim flori, sa fim rasfatate si da!..sa ni se deschida usa ..

Cred cu toata inima ca suntem femei puternice, independente si ne putem descurca in orice situatie.. Da! ..ne descurcam singure, ne putem apara singure, ne putem intretine singure insa suntem fericite cand avem un barbat langa noi care sa ne sustina in ceea ce facem, care sa ne poarte de grija, care sa ne tina in brate si sa ne surprinda uneori pregatind micul dejun sau cina.

Noi.. gatim, mergem la munca, achitam facturi, facem cumparaturi, schimbam becuri, stim sa ne alimentam masina singure, ne crestem copii cu dragoste, stim sa stam pe tocuri opt ore, nu uitam niciodata sa fim feminine si zambim zilnic..

Suntem minunate, dragi femei!

Aducem pe lume bebelusi, ii purtam in burtica noua luni .. apoi un an, zi de zi, ora de ora, suntem langa bebelusii nostri invatandu i ce inseamna iubirea, rabdarea.. si ii ajutam sa descopere lumea ..

Dragi mamici, sunteti minunate!

Nu, nu cerem prea mult! Meritam fiecare ‘Te iubesc’… ‘Sunt alături de tine’… ‘Ma voi ocupa eu de asta’ … ‘Spune-mi cum te simti?’…

Orice femeie isi doreste sa fie fericita iar astazi de 8 Martie.. dragi femei, mamici La Multi Ani!

Va doresc … Atentie, afectiune, zambete, iubire…  si multe flori!

 

Make up by Liana Dumitru / Foto by Cristian Ardeleanu / Locatie Studio Flora Pipera

 

Please Enter Your Facebook App ID. Required for FB Comments. Click here for FB Comments Settings page

Leave a Reply