About Love & Life, RoxanaInka, Secrets

Oameni dragi mie… de Sfanta Marie…

Oameni dragi mie…de Sfanta Marie…Roxanainka.ro

 Ador oamenii care stiu sa ofere… un zambet, un sfat, cuvinte frumoase…Ador oamenii care dau dovada de sensibilitate si mai ales pe cei care fac asta in ciuda arogantei lor aparente…

Ador oamenii care iubesc simplu, frumos, dincolo de orgoliu si mandrie…Ador oamenii care desi au realizat ceva in viata nu uita de unde au plecat… iubesc oamenii simpli,care nu au nevoie de prea multe lucruri pentru a se simti bine in pielea lor.. Ador oamenii care nu se lasa dominati de orgoliu, care nu se supara din lucruri mici..

 Iubesc oamenii care recunosc ca au gresit si stiu sa ceara iertare…Iubesc oamenii care ma iubesc si ma apreciaza. Iubesc oamenii care stiu cum sa imi spuna cand gresesc si pe cei care imi ofera parerea lor sincera atunci cand le-o cer. Ador oamenii care stiu sa vada ce e in sufletul meu, fara sa fie nevoie sa le arat eu. Iubesc oamenii care ma cunosc asa cum sunt cu adevarat sau care macar incearca sa ma cunoasca… Si iubesc oamenii care imi sunt alaturi, in special in momentele cele mai grele din viata.

 Uitati-va cu atentie in jurul vostru si ganditi-va care sunt prietenii ce va sunt alaturi neconditionat… Astazi, e despre acei oameni care fac parte din viata mea, despre acei oameni minunati, care imi sunt alaturi de ani de zile si desi nu ne auzim zilnic sa ne spunem povesti, atunci cand ne vedem suntem foarte apropiati.. Astazi, povestesc despre acei oameni care sunt intodeauna acolo cand am nevoie de ei.. despre acei oameni care ma iubesc neconditionat, care ma tin in brate cand am nevoie de ei, care imi ofera caramele atunci cand sunt suparata, care ma cearta cand gresesc..

Am parte de oameni minunati in viata mea si tin sa le multumesc …si pentru ca azi e o zi speciala pentru mine, prieteni dragi daca va regasiti in descrieri nu ezitati sa imi lasati un mesaj aici…

 Sa aveti o zi minunata prieteni frumosi,

 O Sfanta Marie cu zambete!

Please Enter Your Facebook App ID. Required for FB Comments. Click here for FB Comments Settings page

Leave a Reply