Toys for Boys, Tuning Cars

“Pacientul”Chevrolet Corvette pe mana doctorilor, Spa Racing Zone

chevrolet-corvette-c6-roxana inka.ro - Srz (1)

Invitatul special al “Clinicii” Spa Racing Zone a fost Corvette C6, care in urma interventiilor, a beneficiat de performanta si un look estetic impecabil. Acum masina se bucura de 550 cp si veleitati reale de Supercar. Insa scopul a fost obtinerea unui rezultat final de strada. Adica o masina ce poate fi condusa zilnic, dar ce poate face de rusine orice adversar, atunci cand e cazul. La baza este un Chevrolet Corvette C6 de 430 cp, masina de baza a producatorului american. Insa datorita modificarilor, masina a juns sa aiba 550 de cp, cu mult chiar si peste varianta Z06, o varianta de fabrica, special creata pentru performanta.

Ce operatie au facut “doctorii” de la Spa Racing Zone?

Exteriorul este acum de ZR1, widebody ZR1 custom, interiorul Alcantara, delicata la atingere: bord, usi, scaune … suspensie corvette Z06 cu foi laminare din carbon, kit frane Corvette Z51, jante de corvette Z06 powdercoating Aqua Blue GLOW IN THE DARK la SRZ Powdercoating, 19″ cu 13J latime si gume 345/35/r19 pe spate, transmisie Corvette Z06, Performance Package 550HP Callaway: stroker motor 402ci adica 6.5l, axa cu came, arcuri si tije supape titan, chiulase portate, serpisori si admisie sport, evacuare completa inox cu X-Pipe 76mm Kline Exhaust si soft custom Racing Code – 420 RWHP (la roata).

chevrolet-corvette-c6-roxana inka.ro - Srz (12458

 

chevrolet-corvette-c6-roxana inka.ro - Srz (16)

Proiectul a fost facut in sperantea obtinerii unei masini stradale, de zi cu zi, dar cu “aere” de supercar. Cutia cu treapta 1-a pana la 100km,  cuplul de 550nm obtinut de la doar 2000 rpm si cei 550cp fac o masina foarte fun de condus.

Pasiunea nu are limite… iar “doctorii” Spa Racing Zone au lucrat pana la cel mai mic detaliu, atat la puterea masinii cat si estetic… si sa nu uitam de “pantofii” cosmetizati de SRZ Powdercoating asa ca va las sa va bucurati de acest shooting… si la final un tort delicios …

chevrolet-corvette-c6-roxana inka.ro - Srz (2222)

chevrolet-corvette-c6-roxana inka.ro - Srz (13)

chevrolet-corvette-c6-roxana inka.ro - Srz (15)

chevrolet-corvette-c6-roxana inka.ro - Srz (19)

 

chevrolet-corvette-c6-roxana inka.ro - Srz (20)

Please Enter Your Facebook App ID. Required for FB Comments. Click here for FB Comments Settings page

Leave a Reply