Povestea unui copil cu sufletul ratacit ..
About Love & Life, Secrets

Povestea unui copil cu sufletul ratacit ..

Povestea unui copil cu sufletul ratacit ..roxanainka.ro

Astazi vreau sa ma ascund intre copertile ingalbenite de timp ale unei carti de povesti… Povestea unui copil cu sufletul ratacit … Cartea mea veche de povesti… Universul copilariei mele… Locul in care am visat, in care am sperat, locul in care mi-am imaginat, in care am plans de bucurie sau de tristete… Locul in care mi-am inchipuit cum e iubirea, locul în care am invatat notiunea de bine si rau dar si cum sa le deosebesc..

Astazi vreau sa evadez din lumea adultilor si sa ma simt iarasi copil..  Sa ma simt lipsita de griji si de poveri, sa ma simt usoară ca un fulg si senina ca o zi torida de vara. Sa pot simti inocenta prin toti porii. Sa nu cunosc durerea unei pierderi. Sa nu stiu cum e sa iti culegi bucati din propria inima de pe jos si sa nu stiu cum sa le reasamblez. Sa nu stiu cum e sa te pierzi pe tine si cum sa nu te mai recunosti atunci cand te regasesti.

Astazi vreau sa las deoparte toate gandurile care ma framantau pana mai ieri si sa ma mai simt pentru cateva clipe copil. Sa stau o zi intreaga fara sa imi pese de nimic. Fara sa ma simt trista, sau ingrijorata, sau pierduta.

Astazi alerg cu pasi mari catre bratele parintilor mei ca sa ma simt mai “acasa”. Sa ma simt in siguranta. Sa simt ca nimeni si nimic nu imi poate face rau. Sa simt caldura si iubire. Sa ma simt cel mai frumos copil. Astazi zambesc si ma simt ca un copil. Dulce, inocent, nestiutor. Sunt din nou copilul fericit de altădata, copilul care nu a avut totul de-a gata, dar care s-a simtit bine cu ce a avut. Copilul cu cele mai frumoase amintiri, cu cele mai frumoase vise. Copilul plin de energie, care zambeste neincetat.

Astazi, ca in multe alte zile din viata mea ma simt iarasi copil. Sunt un copil mare care a iesit dintre copertile cartii de povesti si s-a lovit de viata. Care a fost invins si a învis. Care a iubit si a pierdut. Care isi iubeste viata cu toate lipsurile si imperfectiunile ei. Sunt un copil fericit.

Multumesc “familia” mea draga ca sunteti langa mine intodeauna!

Make up by Liana Dumitru / Foto by Cristian Ardeleanu

Please Enter Your Facebook App ID. Required for FB Comments. Click here for FB Comments Settings page

Leave a Reply