Renault Clio RS Trophy
New Car in Town, Toys for Boys

Renault Clio RS Trophy

Renault Clio RS Trophy Adidas roxanainka (9)

Renault Clio RS Trophy are clar ADN sportiv prin design si atitudine. Ne surprinde placut cu o cutie de viteza automata cu dublu ambreiaj, sasiu CUP R.S Trophy, frane supradimensionate CUP cu etrieri vopsiti in rosu, R.S Monitor, Pneuri Michelin, Pilot Super Sport specifice R.S. Trophy iar Jantele de aliaj de 18″ RS Noir Brillant arata foarte bine. Deasemnea Renault Clio RS si-a adaugat la aceasta imagine sportiva faruri R.S. integral pe bază de leduri, lamă F1, spoiler sportiv, țeavă de eșapament dubla iar culorile si materialele din interior sunt in ton cu spiritual sau sportiv. Cu un motor 1,6 Turbo / 220 EDC, tractiune fata, Renault Clio RS Trophy are un consum urban de 7,6 (l/100km) si un consum extraurban de 5,1 (l/100km).

Renault Clio RS Trophy Adidas roxanainka (6)

La fel cum Renault Clio RS Trophy ne aduce ultimele tehnologii Renault Sport … si Adidas a lansat cea mai noua tehnologie in materie de pantofi de alergare, Adidas PureBoost X.

Renault Clio RS Trophy Adidas roxanainka (8)

Adidas a facut echipa cu atlete din intreaga lumea pentru a produce un pantof pentru alergare destinat femeilor, realizat de catre femei.

 Va recomand sa alegeti o viata sportiva insotita intodeauna de cele mai noi tehnolgii fie in materie de echipamente sportive .. fie in alegerea unei masini care sa va ofere adrenalina si stare de bine!

Renault Clio RS Trophy Adidas roxanainka (1)

Please Enter Your Facebook App ID. Required for FB Comments. Click here for FB Comments Settings page

Leave a Reply