Healthy, Lifestyle

Secretele picioarelor frumoase

Secretele picioarelor Frumoase -Roxana Inka

 

Toate femeile isi doresc picioare frumoase, suple si lungi.

Daca lungimea picioarelor este un dar de la Dumnezeu, asupra supletii si frumusetii acestora iti poti aduce tu contributia. Secretele sunt la indemana si inseamna in primul rand o dieta corecta, un stil de viata sanatos si, evident, miscare. Exercitiile de fitness te pot ajuta sa-ti modelezi picioarele prin redefinirea musculaturii picioarelor iar secretul este sa lucrezi asupra muschilor mici si ai celor din profunzime, care sunt cei care dau cu adevarat forma picioarelor frumoase.

Pe langa acestea, mai sunt cateva secrete pe care trebuie sa le stii si pe care ti le recomand sa le incerci.

Mersul pe jos face picioare frumoase si este cea mai buna gimnastica pentru picioare. La aceasta se adauga mersul pe bicicleta sau anumite tipuri de exercitii care stimuleaza activitatea cardiovasculara. Daca nu dispuneti de timp pentru a face sport iti pot da un sfat: urca si coboara scarile de la birou, de acasa (in cazul in care stai la bloc) si fa acest lucru pe varfuri. Este o miscare excelenta care aduce beneficii imense formei picioarelor.

Deasemena iti recomand sa porti incaltari care respecta anatomia piciorului, nu este recomandat sa mergi doar pe tocuri ci sa alegi si o varianta odihnitoare pentru picioare.

Dupa antrenament, mananca putin. Masa trebuie sa fie bogata in proteine si saraca in carbohidrati. Acest lucru va reduce catitatea de glicogen stocata, o substanta din organism care este partial responsabila pentru cresterea dimensiunii muschilor.

Mai trebuie sa stii ca programul tau de exercitii trebuie sa contina si un moment de alergare usoara, in parc sau pe un aparat cu banda elastica. Acest tip de exercitiu este util pentru rezistenta muschilor. Cu cat alergi mai mult cu atat iti dezvolti si mai frumos muschii mici de la picioare.

Hidratarea, evitarea hanielor stramte, a pantofilor incomozi si a statului in picioare sunt secrete care ajuta la mentinerea picioarelor frumoase. Eviti aparitia varicelor, care sunt un dezastru estetic, dar care pot aduce si serioase complicatii pentru sanatatea ta.

Picioare frumoase poate avea orice femeie, cu putina grija si putina atentie.

Please Enter Your Facebook App ID. Required for FB Comments. Click here for FB Comments Settings page

Leave a Reply