Zambeste! … esti atat de frumoasa…
RoxanaInka

Zambeste! … esti atat de frumoasa…

Zambete femeie perfecta roxanainka.ro

 

Zambesc … Pentru ca iubesc si pentru ca sunt iubita.. Pentru ca iert… Pentru ca atunci cand e nevoie de ajutor sunt prima care intinde mana sau umarul… Pentru ca rad mult si colorat si pentru ca si ochii imi râd odata cu buzele. Pentru ca plang… uneori cu lacrimi de crocodil …  Ochii mei sunt mai limpezi si mai frumosi după o runda de plans. Pentru ca in prezenta copiiilor ma maimutaresc si devin din femeie o copilă. Pentru ca ofer prietenie, respect si incredere oamenilor. Chiar si atunci cand sunt constienta ca nu le voi primi înapoi. Pentru ca nu-mi pierd niciodata demnitatea si pentru că tin barbia sus chiar si atunci cand pe dinauntru sunt înfranta. Sunt frumoasa. Si tu esti frumoasa. Cu totii suntem frumosi.

Fiecare experienta pe care ne-o ofera viata ar trebui sa fie pentru noi o lectie invatata.. si asa cum spune mama mea intodeauna: “Orice ar fi, trebuie sa mergem inainte”.

Am invatat din fiecare experienta traita ca orice s-ar intampla, trebuie sa stergi din lacrimi, sa fii o femeie puternica, sa cauti curaj si sa lupti pentru visul tau. Orice ar fi, oricine ar arata catre tine, va trebui sa te porți ca o doamna si va trebui sa le demonstrezi ca iti poti spune punctul de vedere cu respect, fara sa jignesti viata altora.

Orice ar fi, trebuie sa inveti sa iti protejezi sufletul, trebuie sa cauti intodeauna taria din inima ta, sa arati latura puternica lumii si sa nu te gandesti niciodata intens la defectele tale. Stiu, cand lumea parca pare impotriva ta, te simți coplesita.

 

Femeie esti atat de frumoasa!

Zambeste!

Please Enter Your Facebook App ID. Required for FB Comments. Click here for FB Comments Settings page

Leave a Reply