RoxanaInka

Zambete perfecte de ” Brand Ambassador” …

Zambete perfecte de Brand Ambassador ... Roxanainka.ro

Job-ul de “Brand Ambassador” pentru mine a fost drumul pe care am pasit in viata..  Pentru ca multi dintre voi nu stiu ce anume implica acest job m am gandit sa va introduc putin in povestea mea…

Pot incepe prin a va spune ca este unul dintre cele mai frumoase job-uri din lume ! Am lucrat 5 ani jumate ca si Brand Ambasadoare la tigari.. si DA! ..in “familia” JT International am crescut, am invatat ce inseamna sa lucrezi cu oamenii, am invatat cum sa comunic fara sa am emotii, am invatat sa am incredere in mine!.. si pot spune ca ma numar printre fericitele fete care sa pot lauda cu acest job!… Fiind Brand Ambasadoare am reusit sa cunosc mii de oameni, si nu va exagerez nici o secunda, oameni frumosi, carora zambindu le am reusit la randul meu sa i invat sa zambeasca mai mult…

Va pot spune ca acest job de “Brand Ambassdoare ” la tigari, m a ajutat sa mi dezvolt comunicarea cu oamenii… sa i inteleg din primele 3 secunde de abordare ce fel de oameni sunt zambindu le… si am sa va spun un secret, nimeni niciodata nu a fost rautacios sau suparat ca am schimbat cateva cuvinte!

Am invatat multe secrete legate de vanzari, de modul in care trebuie sa interactionezi cu oamenii si asta m a ajutat enorm sa ma dezvolt personal, mai mult prin tinuta impusa, am reusit sa mi definitivez chiar si stilul potrivit mie.

Zambete perfecte de Brand Ambassador roxanainka.ro brand ambassadoare tigari BA

Am invatat sa lucrez in echipa, sa ma inteleg cu ale mele colege din priviri, am legat cele mai frumoase prietenii, am avut parte de cele mai tari petreceri si festivaluri, am invatat sa am o atitudine corespunzatoare brand ului pe care il reprezint, am invatat ce inseamna punctualitate, resposabilitate, organizare si seriozitate! Am invatat ca bijuteriile nu te ajuta sa fii mai frumoasa, ci sa puna in evidenta o tinuta trista…

Am invatat ca trebuie sa ai o tinuta perfecta atunci cand iesi din casa, un machiaj adecvat evenimentului la care urmezi sa participi..

Am invatat ca manichiura si parul trebuie sa arate impecabil in orice imprejurare si cel mai important lucru este atunci cand iesi din casa: sa nu uiti niciodata sa iei zambetul cu tine!

Zambete perfecte de Brand Ambassador ... Roxanainka.ro 02

Dragele mele.. daca va doriti sa traiti aceasata experienta, va anunt ca imi caut cele mai frumoase fete, cu inaltime minima de 1.70cm, care sunt dispuse sa invete de la mine ce inseamna sa fii cu adevarat brand ambassador!

Va promit cele mai frumoase evenimente si un job care va va aduce aminte de mine ca si formator toata viata!

Sunt aici pentru voi..  daca aveti intrebari!

 

Si nu uitati!… Intodeauna Zambiti!

Please Enter Your Facebook App ID. Required for FB Comments. Click here for FB Comments Settings page

Leave a Reply